BEHOEFTE AAN FRISSE LUCHT?

Nieuwe kop- en kookruimte dankzij BORA-afzuigkappen

Onze unieke samenwerking met BORA heeft geleid tot innovatieve high-end afzuigsystemen voor onze keukens. Exclusief bij ons: de BORA GP4-kookplaat met ingebouwde afzuiging. Passend daarbij hebben we ook een op maat gemaakt kastensysteem ontworpen.

ONTWERPVRIJHEID

Het BORA-principe: opbergwonder, ook in kleine ruimtes

Traditionele afzuigkappen zuigen de kookdampen naar boven af. Het revolutionaire BORAafzuigsysteem zuigt de damp echter direct aan de krachtige inductiekookplaat af. Het afzuigsysteem en de vier grote kookzones kunnen via het centrale bedieningspaneel worden geregeld. Dit hoogwaardige systeem is efficiënter dan traditionele afzuigkappen en werkt fluisterstil en energiezuinig. De BORA-kookplaat is bovendien vlot te reinigen, en wordt ongetwijfeld de highlight van uw keuken.

EXTRA VARIËTEIT
IN DE KEUKEN

Minimalistische elegantie, krachtige systemen

In de moderne keukenarchitectuur is een minimalistische look en hoge efficiëntie belangrijker dan ooit. De BORA-kookplaat zuigt de kookdamp doeltreffend en fluisterstil af. Hinderlijke en luidruchtige afzuigkappen stoort niet langer het gestroomlijnde design. Compact systeem, meermaals bekroond en een ware innovatie – made in Germany.

DE VOORDELEN

Eenvoudig te reinigen

Alle delen die aan damp zijn blootgesteld, kunnen vlot uit de brede afzuigopening worden gehaald en gereinigd. Bij plaatsgebrek is ook montage in de vaatwasser mogelijk.

 

 

Stabiele, roestvrijstalen vetfilter

Om ervoor te zorgen dat de filter langdurig vaatwasserbestendig blijft en zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt, is hij – in tegenstelling tot traditionele filters uit (aluminium) filterstof – gemaakt van stabiel roestvrij staal.