Over ons

Stupin Keukens is een eigentijdse specialist op het gebied van keukens en keukenplanning voor de regio Purmerend. Ontstaan vanuit een verleden in afbouw, schilderwerk en onderhoud, heeft Stupin zich gaandeweg ontwikkeld tot dé keukenexpert voor de regio Purmerend – en vaak ver daarbuiten. Ons team van enthousiaste medewerkers werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen met dezelfde passie aan hetzelfde resultaat: de keuken die het beste past bij uw wensen én uw budget.

Inspirerende keukenshowroom

In onze ruime, lichte keukenshowroom tonen we u een uitgebreide collectie Duitse topkeukens. Bij ons kunt u zich laten inspireren door zo’n 20 complete keukenopstellingen. Daarbij kunt u vele praktische indelingen zien en kiezen uit bijzondere en hoogwaardige afwerkingen. Vrijwel alles is mogelijk, dus wat u droomt voeren wij uit!

Uw ideale keuken binnen handbereik

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle gangbare keukenstijlen: van landhuis tot klassiek en modern, en van een eenvoudige rechte keuken tot een luxueuze eilandkeuken. Daarbij volgen we alle trends en ontwikkelingen in het vak op de voet, zodat we u altijd het nieuwste van het nieuwste kunnen bieden. Maar voor welk concept u ook kiest, u kunt beslist rekenen op een functionele kwaliteitskeuken voor een scherpe prijs. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan keukenapparatuur zoals kookplaten, afzuigers en fornuizen.

Alle tijd voor de klant

Kwaliteit, een hoog afwerkingsniveau en uitstekende service voor elk budget: die unieke combinatie is ons sterke punt. We nemen graag uitgebreid de tijd voor het ontwerpen van uw nieuwe keuken. Samen met onze deskundige adviseurs bespreekt u uw keukenwensen en bekijkt u rustig alle mogelijkheden. Met als doel: het mooist haalbare realiseren binnen het beschikbare budget. Daarbij adviseren we graag deskundig over slimme keuzes en fraaie alternatieven.

CBW-erkend: goed gekozen!

Met Stupin Keukens kiest u voor een CBW-erkende winkel. Dat biedt u veel extra zekerheid. Zo hanteren we Algemene voorwaarden die u als klant goed beschermen. Ze zijn opgesteld samen met de Consumentenbond en regelen alles op het vlak van (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer, garantie en nog veel meer.