EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE FRONTEN-SELECTIE:

Hoekkeuken ca. 235 x 335 cm, front: laklaminaat, schiefer grijs hoogglans, werkblad: decor eiken Sierra

Inclusief 5 apparaten

8.300 €

Meer comfort, meer stijl

Wilt u graag extra stijl in uw nieuwe keuken? Ontdek dan onze designkeukens. Met hun ruime vormen, duidelijke lijnen en puristische uitstraling voldoen ze aan de hoogste eisen. Laat u inspireren in onze toonzaal.

Bye bye keukendamp!

Ongeacht welke keuze u maakt, alle afzuigkappen zorgen dankzij hun innovatieve techniek voor een optimaal klimaat in uw keuken. De nieuwste generatie van afzuigsystemen is beschikbaar in talrijke materialen en vormen.

Design ontmoet comfort

Wandkasten met vouw-liftdeur zijn snel te openen, bieden vlotte toegang tot borden, schotels en co., en passen perfect bij het keukenfront. Ze zijn plaatsbesparend, zorgen voor voldoende kopruimte en bewegingsvrijheid, en vormen een slimme opbergoplossing.

Individuele & moderne keukenarchitectuur

Met onze moderne designs tonen we u talrijke nieuwe ideeën rond het interieurthema "Modern Inspiration". Laat u inspireren door compacte oplossingen in de kleinste ruimtes of door open keukenindelingen met populaire, moderne oppervlakken! Uiterst actueel is ook de nieuwe gezelligheid in keukens met individuele eethoekoplossingen, rekken in Industrial Chic en praktische ophangrailsystemen.