Eettafel

Hier komt iedereen samen

De eettafel vormt in de meeste woningen een waarlijk communicatiecentrum. Aan tafel speelt het leven zich af. Hier worden gezamenlijk maaltijden genuttigd. Er wordt geknutseld, gepraat of geleerd. Bij feestjes en op feestdagen wordt de eettafel mooi versierd. Vaak doet hij ook dienst als bureaublad voor het thuiskantoor.

Een tafel, precies op uw maat gemaakt

Voor uw specifieke doeleinden hebt u een eettafel nodig die precies biedt van u ervan verwacht. Wij bieden een uitgebreid assortiment frames en steunpoten voor alle soorten toepassingen. Bij ons kunt u eettafels en bijzettafels naar eigen inzicht samenstellen. Zo krijgt u een tafel die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Het passende frame – vast of variabel

Ongeacht of u nu een frame als vaste oplossing of als variabel model voor individuele tafelmaten zoekt, onze tafelframes maken een optimale instelling mogelijk. Voor de meeste tafels leveren wij desgewenst ook de passende bankframes als zitoplossing erbij. Uw volledige eettafel-oplossing kunt u zo in uw favoriete decor en precies passend bij uw nieuwe keuken realiseren.

Ons tafelframe Otello in alpinewit of zwart is uitermate geschikt voor werkbladen. Het is 73,5 cm hoog en leverbaar in vier vaste maten. Net als Otello kan ook het tafelframe ATG naar eigen inzicht worden gecombineerd met alle werkbladdecors uit ons assortiment. De maten: 72 cm hoog, 79 cm diep; lengte 149 tot 249 cm. Een andere optie is het smaakvolle tafelframe ATGF. Het is 72 cm hoog en leverbaar in vier vaste maten. Bij de RVS-uitvoering van ATG en ATGF is daarbij ook een passend bankframe beschikbaar. Een echte blikvanger in RVS-optiek is het tafelframe in trapeziumvorm. Het is 71,1 cm hoog, 80 cm diep en heeft een lengte van 140 tot 200 cm.

Deze tafel beweegt – flexibel voor elke situatie

Al naar gelang de eisen kunt u de in hoogte verstelbare tafel FlexMotion aan de situatie aanpassen. Met behulp van het bedieningselement brengt u de tafel bijvoorbeeld voor het bereiden van de maaltijd omhoog naar een voor u comfortabele werkhoogte. Tijdens het eten laat u de tafel zakken tot eettafelniveau en voor een keukenparty bereikt u met FlexMotion zelfs een voor feestjes geschikte statafelhoogte. Zo zorgt de in hoogte verstelbare tafel FlexMotion in elke situatie voor een comfortabele oplossing.

Eenvoudig uitbreidbaar – voor de meest uiteenlopende oplossingen

Ons assortiment bevat bovendien een groot aantal verschillende metalen steunpoten. Deze vormen een belangrijk accessoire voor moderne bijzettafels. Rond of met hoeken, in verschillende diameters en hoogtes en zelfs met geïntegreerde dubbele stopcontacten: wij bieden u de passende oplossing.