Indrukwekkende keukens in het zwart

Zwart is een trendy kleur die veel speelruimte biedt bij het inrichten van een keuken. Zo bestaat er een font voor elke smaak: van een greeploze stijl in mat zwart tot traditionele, zwartgelakte paneelfronten. Dankzij de zwarte basis zijn er geen opvallende, lichtgekleurde voegen tussen de fronten te zien zijn.

De trendy zwarte look krijgt met houtmotieven een tijdloze natuurlijkheid. Voor een vleugje luxe zorgen elegante blikvangers zoals wandkasten van zwart glas, contrastrijke kranen of handgrepen in goudkleur.

Trendy zwart: zo gevarieerd

Wie houdt van een puristische look, zal ongetwijfeld onze hoogwaardige zwarte fronten waarderen. Fronten met ultramatte afwerking staan extra elegant, terwijl gestructureerde fronten zorgen voor een urban touch en uitgewerkte paneelfronten mooie accenten vormen in moderne landelijke keukens.

De finishing touch

Kwaliteit betekent voor ons een perfect samenspel tussen design en functionaliteit. De zwarte, greeploze keukenfronten in combinatie met goudkleurige greeplijsten met ingebouwde LED-verlichting zijn luxueus modern en laten het hart van designfans sneller kloppen. Voor de finishing touch zijn aan dit ontwerp goudkleurige kranen en spoelbakken toegevoegd.

Mooi statement! Het gestructureerde glazen spatwand Masterflow in het zwart is een elegante en bovendien onderhoudsvriendelijke optie voor de vrije ruimte tussen wandkasten en werkblad. Van landelijke tot designkeukens: deze spatwandbekleding past bij elke keukenstijl en zet een mooi accent.

In de comfortzone van een keuken zijn sommige zaken onontbeerlijk, zoals optimale opbergruimte en hightech functies zoals een elektronische aandrijving voor wandkasten met lift- of vouwliftdeuren. Hoe werkt het? Door zachtjes tegen het front te tikken, gaat de deur vanzelf open. Om de deur te sluiten, tik je simpelweg tegen de draadloze schakelaar die aan de zijkant van de basis is ingebouwd.

Consequenter kan bijna niet. Simpel zwart is altijd een niet te overtreffen designstatement. Met name als harmonieus vormgevingsconcept in de keuken. Fronten, spoelbak, open kast, de binnenwereld en bijpassende voorraadpotten – dat maakt zwartkijken tot een genot.