BEURSNOVITEITEN 2023

INNOVATIES. TRENDS. IMPULSEN 2023.

TRENDY KLEUREN EN MOTIEVEN

Tijd voor een nieuwe look en speciale haptiek. Fronten en decors hebben nu warme kleuren en hout en basalt-optiek voor meer natuurlijkheid in de keuken. Kwaliteiten, die gemaakt zijn voor het dagelijkse leven: Oppervlakken zoals Senso en Easytouch scoren met een anti-fingerprintcoating en een goed gevoel, terwijl StoneArt bijzonder stevig is.

AUTHENTIEKE EIKEN LOOK

Natuurlijkheid bepaalt de trends in het interieur. Een goede reden om nog een houtdecor toe te voegen aan de succesvolle Riva: het nieuwe eiken Bergamo. Hun lichtgrijze tint, het verticale verloop, het eenvoudige patroon en de authentieke uitstraling maken ze onmiskenbaar.

Styling tip: Eiken Bergamo harmonieert perfect met onze nieuwe producten in taupe grijs en Basalt, maar past ook perfect bij het nieuwe ultramatte Easytouch oppervlak in wit.

MOOIER WERKEN:
DRIE NIEUWE WERKBLADDECORS

Meer vormgevingsmogelijkheden! Wij breiden onze werkbladen uit met drie nieuwe decors die optimaal kunnen worden gecombineerd met alle bestaande ontwerpen.

Sterke keramische werkbladen

De gepatenteerde Xtra Ceramic-werkbladen staan bekend voor hun natuurlijke uitstraling en hun uitzonderlijke gebruiksgemak. Xtra Ceramic is beschikbaar in vijf motieven, perfect combineerbaar met ons bestaande kleurenpalet. Bovendien kunnen de kookplaten en spoelbakken vlak worden ingebouwd.

MOOIER WERKEN: DRIE NIEUWE WERKBLADDECORS

Een innovatieve digitale print maakt het speciale diepte-effect van onze nieuwe NVM-motieven mogelijk.

 

FIJNE DETAILS

Watervoorziening op zijn best

GROHE Blue Red in one: een watersysteem met veel mogelijkheden. Kies uit gekoeld water, naar keuze koolzuurhoudend, en kokend water voor thee of koffie. Perfect om minder plastic te verbruiken.

 

ALLES NETJES OP ZIJN PLEK

Intelligent en pragmatisch

Nieuwe ontwerp- en decoratieopties en inspirerende ideeën maken het leven in de keuken voortaan nog individueler en comfortabeler. Typisch voor de nieuwe collecties zijn de uiterst flexibele opbergoplossingen, die vaak voorzien zijn van smart features.