We hebben nu al voor u

BEURSNOVITEITEN 2021

MEER AFWISSELING, MEER WOW-EFFECT

Trendy decors voor meer afwisseling!

Fronten zorgen voor stijl, niet alleen in het keukensegment. De nieuwste producten gaan van warme betontinten over donkere houteffecten en zachte, heldere nuances in individuele uitvoeringen tot de spannende glasopties van Artis in Titanio mat.

NIEUWE TRENDSETTERS VOOR EXTRA STIJL!


ABSOLUUT REVOLUTIONAIR:
DE INNOVATIEVE HIGH-END AFZUIGING

BORA-kookplaatafzuiging GP4: naar keuze verzonken of verhoogd!

Dankzij de geoptimaliseerde inbouwafmetingen van de GP4 kan onder de kookplaatafzuiging een schuiflade worden ingepland en volledig worden benut. Zo blijft veel plaats voor kruiden of pollepels over. Handig, toch?

IN DE HOOGTE, VOOR EEN
COMFORTABELE KEUKEN

Onze nieuwe favoriete artikelen bij de planning: De extrahoge, glazen wandkast Flat oogt erg mooi dankzij zijn elegante vitrine-uitstraling. Een comfortabel en gunstig alternatief is de Climber-wandkast met mechanisch front van glaslamellen. En onze populaire jaloeziekasten zijn nu beschikbaar in nieuwe kleuren. Alle kasten komen met een nieuwe laterale diepte van 350 mm en met een nieuwe, verborgen ophanging. Zo hebt u bij de planning alle mogelijke vrijheid!

image

Voor de verschillende activiteiten zoals voorbereiden, koken en afwassen bieden we telkens de ergonomisch gepaste werkhoogte. De hoogte kan verder individueel worden afgesteld dankzij de drie verschillende sokkelhoogtes en drie werkbladhoogtes.

MEER LATERALE DIEPTE

Opbergruimte heb je nooit genoeg! Daarom zorgt de nieuwe laterale diepte van 350 mm van onze wand- en opzetkasten voor meer extra ruimte in de kasten.

DOORLOPENDE FRONTEN

Voor een bijzonder gestroomlijnde uitstraling met veel optische rust is de maxi-hoogte nu ook met doorlopende fronten beschikbaar.

UITGELIJND OP DE FRONTEN

Rekken zijn perfect geschikt om gesloten oppervlakken af en toe te onderbreken en stijlvolle accenten te zetten. Om de ontwerplijnen te perfectioneren worden alle rekken nu standaard zo gemaakt, dat ze vooraan vlak op de fronten uitgelijnd zijn. Voor extra flexibiliteit kunnen rekken tegen een meerprijs ook met verstelbare legplanken worden geleverd.